Kommentarer om alt mulig

,

,

,

Si det gjerne her,
eller send meg en elektrisk melding :

cbr_m

 

 
 
 
 

33 Responses to Kommentarer om alt mulig

 1. Ok. Kanskje jeg kjøper en iPhone ved neste korsveg/kontraktsfornyelse. Det er vanskelig å være prinsippielt imot noe over lengre tid, særlig når man må tilstå at det man er imot ofte viser seg å være bedre enn det valget man tok.

  Vi snakker selvsagt om mobiltelefoner.

  Ha en fin dag.

 2. avatar bambi73 says:

  Du skriver så utrolig bra!

 3. avatar Breiflabben says:

  Hei 😀

  Tenkte bare jeg skulle gjøre deg glad siden jeg selv har vært glad og fornøyd noen ukers tid nå. Rart hva forelskelse kan gjøre med en mann i sin beste alder 😉

  Have a nice day :-)

 4. avatar kassima says:

  Gratulerer med dagen Flabben. Koselig med meldinger på dagen og litt oppmerksomhet fra våre kjære 😉 Men dagen blir vel neppe feiret før du er trygt hjemme igjen :)

 5. avatar madjoy says:

  Jeg har sluttet å røyke, i den forbindelse har jeg tenk litt på at du noenganger skriver om at du står på verandaen/balkongen på Valkyrie Plass og røyker :)
  (…..og jeg har inntrykk av at du ikke røyker mye, det gjorde jeg, og sånn nattverandarøyk er innmari godt!)

  • avatar cecilia says:

   Jeg har egentlig sluttet, nesten, for jeg har ikke lyst til å være ikke-røyker heller.
   Jeg kan ikke forestille meg at jeg aldri mer skal ta en sigarett eller en cigarillo, så jeg benytter sjansen når jeg har gjester som vil røyke.
   Det er hyggelig å ta en tur på balkongen om natten, men man trenger jo ikke røyke for at det skal være hyggelig.
   Jeg har alltid en pakke Dunhill liggende på peishyllen :)

 6. avatar madjoy says:

  Og selvfølgelig et kjempestort Hei :)

 7. avatar redneck says:

  Nå skal jeg nappe i løken!

 8. avatar madjoy says:

  Hei :)

  Jeg ville bare si at i dag var en sånn herlig morgen med chai og kaldt ostesmørbrød og Cecilias blogg :) Tusen takk til deg :)
  (Også har du/dine skriverier fått meg til å prøve RSS, og det var jo helt genialt!)

  (Jeg finner ikke de første kapitlene i “Sommeren med Alice”, men det kan hende jeg ikke har sett godt nok etter?)

  • avatar Cecilia says:

   Alle delene skal ligge der, men jeg måtte legge ut noen innlegg innimellom. Innleggene om dagboken min var forhåndsskrevet , fordi jeg visste at mamma kom hjem fra sykehuset og ville trenge en del oppmerksomhet i en periode.
   Se foran dagbokserien. Der finner du del 1 og 2.

   Veldig hyggelig kommentar. Tusen takk :)

 9. avatar Hilde says:

  Er ikke alltid jeg får kommentert innleggene dine. Enten det er tiden som ikke strekker til, eller at jeg ikke finner de rette ordene jeg vil si. Noe som er sjelden, men som hender meg litt mer her hos deg, enn hos andre.
  Jeg setter stor pris på tekstene dine. På ordene, vendingene og måten du knytter det hele sammen på. På din direktehet i noen sammenhenger, pågåenhet i andre og også i det som ikke sies.
  Takk for mange fine leseropplevelser Cecilia!

  • avatar Cecilia says:

   Det kan være litt vanskelig å kommentere hos meg, det har jeg forståelse for. Jeg blir glad hver gang noen bare sier at de har lest.
   Veldig hyggelig melding, Hilde. Tusen takk :)

 10. avatar geitost says:

  “Dersom skrivingen min ikke fører til noe …” skrev du nylig. Det hørtes litt trist ut, og jeg bare håper du ikke skal gi opp for tidlig…
  Tusen takk, kjære Cecilia, for dine nydelige innlegg som har ofte holdt meg med selskap igjen i 2011. Jeg håper at det grøne lyset oppå skrivebordet ditt skal fortsette å opplyse mange av mine netter i løpet av 2012 :) .
  Jeg ønsker deg og dine fine jenter et riktig godt nytt år.
  Klem.

  • avatar Cecilia says:

   Tusen takk for hyggelig melding.
   Neida, jeg skal ikke gi meg med der første, snarere tvert i mot; jeg har tenkt å intensivere litt, så skrivebordslampen kommer nok til å kaste sitt behagelige grønnskjær mot tak og vegger dette året også. Men først må vi få avklart noen praktiske småting, og slikt kan ta sin tid.
   Takker for alle hyggelige og spennende meldinger i året som gikk og ønsker deg også et godt nytt år, med håp om at vi opprettholder kommunikasjonen :)

 11. avatar geitost says:

  (jeg følger tråden…)
  Lest idag : “I oktober 1943 var han sammen med ni andre danske jøder på flugt fra Danemark til Sverige med Gestapo i hælene. Båden, der skulle bringe dem til Sverige, var overflydt og synkerfærdig. Det var midt om natten for 70 år siden, og min far husker det i dag så tydeligt som i går.”
  Det skrev Bent Blüdnikow i prologen av sin nye bok “Min fars flugt”.
  Utdraget minnet meg noe.
  Prologen ender med : “Men lad mig starte et helt andet sted i historien om min fars flugt, for jødehad er ikke kun noget, der hører fortiden til.”
  Trenger man en bekreftelse, så er det tydelig at det finnes folk som er interessert nok i det som hendte for 70 år siden i Denmark til å kjøpe i dag en nyskrevet bok om dette temaet.

  Det medfører minst at slike bøker er blitt skrevet og trykket…

  • avatar Cecilia says:

   Tretten måneder senere … mye har skjedd. Jeg har et manus – et uferdig dokument som trenger mye arbeid før det er presentabelt. Jeg har etter hvert fått en følelse av jeg kun har denne ene boken jeg har lyst til å skrive, og at manus så langt bærer preg av det. Jeg har hatt for mye på hjertet – for mange digresjoner – for mange tema under samme tak. Jeg skal ikke tre meningene mine ned over folk, jeg skal fortelle en historie – en spennende historie om å spore opp historien til en altfor tidlig død farmor, og samtidig historien om hovedpersonens egen personlige reise.
   Jeg så ikke så langt frem da jeg begynte på dette manuset. Jeg tenkte på en utgivelse i Norge. Det er tenkt på norsk og skrevet på norsk. Nå er jeg veldig i tenkeboksen. Norsk eller dansk?
   Men uansett. Jeg syns det er vanskelig å finne inspirasjon til å kaste meg over omskrivingene som jeg vet må til, og dette er ikke noe jeg ønsker å forsere bare for å bli ferdig med det. Min eneste roman fortjener bedre enn det, tenker jeg :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *