En liten film jeg har laget…

med god hjelp fra mine nærmeste:

Som dere sikkert har lagt merke til, tyr jeg stadig til illustrasjoner i innleggene mine.  Denne filmen er ment å visualisere én av tre locations i en røverhistorie jeg skriver på for tiden. Hva det blir til, aner jeg ikke, men jeg er godt i gang. Som tidligere, er det Cilly La Vache som er hovedpersonen, og i så måte er det en fortsettelse av de to foregående historiene, men denne gangen uten de interne referansene.  Joda, Spencer og de “andre gutta” er med, likeså den ydmyke Lau Zier Hei, aka Tony Ericsson, med sitt kinesiske divineri i Haparanda, og dr. Mizhag har slått seg ned på Svalbard, eller SpitzBergen, som han foretrekker at det kalles, hvor han bedriver utstrakt lobbyvirksomhet mot den kinesiske presidenten for å overtale ham til å donere seg en av de kinesiske spøkelsesbyene som nå står som tomme og fraflyttede bautaer over den feilslåtte kinesiske tolkningen av mekanismene i det kapitalistiske system– et system de litt for hastig gjorde knefall for, uten noen forutgående konsekvensanalyse… så joda… og Siv Jensen er med… og Erna og Obama og Sophie Elise… og gjenferdet til Odd Grythe.

Jepp!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9
 
 
 
 
This entry was posted in Eksperiment, Film. Bookmark the permalink.

9 Responses to En liten film jeg har laget…

 1. avatar Breiflabben says:

  The return of Cilly La Vache :-)
  Can’t wait.

  • avatar cecilia says:

   :)

   Joda, jeg gleder meg jeg også… men først må det blir litt futt her på bloghog…

   • avatar Breiflabben says:

    Den futten tror jeg du må vente lenge på.
    Opprett din egen blogg på WordPress, det er det flere bloggere som har gjort.
    Jeg gjorde det for flere år siden, men har ikke blogget på et par år. Men håper jo på å lese noe fra din hånd da :-)

    • avatar Cecilia says:

     Joda, nå ser det ut til at ting begynner å funke her inne.
     Jeg er i feriemodus og parkert i den norske fjellheimen for tiden.

     Fortsatt god sommer :)

 2. avatar sjalle says:

  Høres intrikat ut :) Venter i spenning. Lurer bare på hvorfor ikke fullscreen funket på videoen (firefox).
  Veikryss-kommentarer er online igjen, og jeg har kansellert all toppreklame.
  Holder på med nytt veikryss, full rewamp (mobile-devices layout) og også diverse kvisting og amputering av gammelt kodeskrot. Regner med å ha nok å surre med til litt utpå høsten.
  Ikke det at jeg tror dette vil føre til tsunamier av nyregistreringer og aktivitet, men det er bra å holde greiene oppdatert.

  • avatar Cecilia says:

   Jepp, intrikat er ordet. Jeg rydder opp i det mest intrikate nå.

   Fint å se at ting virker igjen.

   Fullscreen funker perfekt med Safari, men Firefox har visst fjernet muligheten for å redigere permissions for fullscreen i HTML5. Bare et tips: Microsofts nye browser til W10 er faktisk veldig bra… ( joda, vi har windows-maskin også).

   Du få være litt frempå på Facebook når det nye veikrysset er klart, så skal du se folk dukker opp igjen.

   God sommer :)

 3. avatar Marthon says:

  Marthon er her. Han lever og har det bra. Bare for å ha sagt det. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *