Testing

Funker dette? Jeg bruker mye plass på bilder og tester ut et alternativ.

Dette er en av de mange illustrasjonene som jeg vurderte vekk til The Café Before All Club.  Fra  Lydia i Hellas hvor Dimitra får høre historien om alabast-egget mitt som jeg alltid bar med meg. Det har blitt litt tomt i vesken min etter at jeg ga det bort til Helena,  men jeg vet det er i gode hender.

_

Illustrasjonen skal altså komme en gang til her, i større versjon som kan klikkes på

Så får vi se om det funker, og går det bra så kommer det et innlegg litt senere. :)

 

 
 
 
 
This entry was posted in Tekst. Bookmark the permalink.

17 Responses to Testing

 1. avatar Cecilia says:

  Da har jeg sjekket, også på PC med IE. Det er faktisk dette som funker best i IE. Så lærte jeg det også; det er lurt å sjekke PC med IE. Det er fortsatt noen som bruker det.

 2. avatar LeylaM says:

  Jepp, det funker fint her hos meg, har alltid gjort det når det kommer til både bilder og illustrasjoner, på din og andres blogger. Jeg har alltid brukt IE.

  • avatar Cecilia says:

   Utmerket. Det nederste bildet ligger altså ikke på bloghog, men på en server i Miami. Jeg har endelig fått summet meg til å ta i bruk mitt eget domene som jeg fikk i gave fra Siv. Der er det oceaner av plass, så da kan jeg tillate meg å bruke større bilder, kanskje også png-filer. Det har jeg ikke forsøkt ennå.

 3. avatar carpediem says:

  jeg bruker aldri IE, men det fungerer det med oppklikking fra google chrome og firefox også! :)

 4. avatar jadajada says:

  som sagt – imponerende – og det nederste virker godt i FF

 5. naturglede naturglede says:

  Det nederste bildet ble supert i IE. 😀

 6. avatar Breiflabben says:

  Begge bildene funket da bra og som de skulle i IE :-)

  Ser dere drakk en Masi Campofiorin, det er jo en grei sak å drikke i et vinuland som Hellas 😉

  • avatar Cecilia says:

   Compofiorin var det ypperste de kunne by på. En mild og lettdrukket ripasso som stort sett passer til alt og som både er fløyelsmyk og dynamisk samtidig. Ellers kunne vi få noe Bordaux Rouge litt billigere, men jeg tilhører nok ABC-kategorien: Anything but cabernet, med ett unntak: Tignanello.
   Hotellprisen på vin var omtrent som polprisen i Norge.
   Legg merke til at vi fikk en hel flaske Ouzo på bordet. Litt spesielt.

   Godt observert :)

   • avatar Breiflabben says:

    He he, ABC-kategorien har jeg ikke hørt om før 😀
    Men Tignanello er jo ikke noe untak her da. Det er jo en av de store Toscanerne basert på Toscanas egen drue Sangiovese med et lite innslag av Cab.Sauv 10-15 prosent.
    En fantastisk god vin.
    Ripassoer “passer” i grunnen til det meste hvor rødt passer. Ofte et sikkert valg :-)

    • avatar Cecilia says:

     Her ja. Denne hadde jeg ikke sett.

     ABC-mennesker skal man ikke ta høytidelig. De bare pretenderer at de har greie på vin. Jeg er flink til å drikke den, det er det eneste jeg kan si om min vinkunnskap, og så noterer jeg selvsagt flittig i dagboken min så jeg husker hva jeg liker. Jeg syns for eksempel at Zeanato’s ripasso er hakket bedre enn Campofiorin.
     Min beste vinopplevelse hittil er dog en portugisisk vin: En 1961-modell Barca Velha. Jeg var bare 18 år, så det kan nok være at omstendighetene har satt sitt preg på opplevelsen. :)

     • avatar Breiflabben says:

      He he, din foregående kommentar underbygger jo det du skriver her da, at din vinkunnskap ligger i det at du er flink til å drikke den 😉

      Nei da, det mente jeg ikke, du har overrasket med vinkunnskap mang en gang du.

      Jeg kjøper en ripasso i Sverige som heter Monte Garbi og den er ganske bra til en meget brukbar pris :-)

 7. avatar ertaberta2 says:

  Jeg kommer innom senere, jeg henger laaangt etter med blogging å lesing rundt om.
  Ha en fin dag så lenge.
  Klemm.

  * pst… Du er flink.* :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *