Skrivebordet mitt?

Skrivebordet mitt tror jeg må være det jeg ser minst på. Men jeg har laget meg en skuff der hvor jeg finner alt jeg tror jeg ikke vet hvor er. Uvesentligheter og curiosa om hverandre. Her legger jeg alt jeg tror jeg kommer til å ville lete etter en eller annen gang.

Likeledes har jeg en pappeske på biblioteket hvor jeg legger ting jeg vet at jeg kanskje kommer til å lete etter.  “Kanskje det er i denne esken?” har jeg skrevet med rød filtmarkør på lokket. Det er ofte der jeg finner ting jeg trenger. Senest i dag fant jeg en trafo fra 220 til 110 volt der mens jeg lette etter en pinsett. Det var akkurat det jeg trengte til å lade den gamle engelske MP3-spilleren min hvor jeg har alle albumene til Radiohead.

Vel… tolk og la meg få vite hvem jeg er. Jeg nærmest dør av nysgjerrighet :)
Jeg tror det blir større hvis du klikker på det…

 
 
 
 
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Skrivebordet mitt?

 1. Smiler. Liker måten du har lagt opp til den blå “esken” på.
  Jeg har en sånn skuff/mappe jeg også. Eller…jeg har flere…og tenker at jeg skal være flink en dag og rydde i dem. Sortere og legge innholdet der det egentlig hører hjemme. Imens er jeg lat og utsetter det til “imorgen” 😀

  Jeg har forresten tatt i bruk skrivebordet mitt til noe nyttig. Synes jeg selv da. Dreamboardet mitt ligger der – en collage av ting jeg veldig gjerne vil ha i livet mitt. Så kan jeg drømme litt mellom arbeidoppgavene. 😀

  • avatar Cecilia says:

   Et Dreamboard høres fint ut. Jeg har pleid å ha noe tilsvarende på veggen ved siden av skrivebordet (det ordentlige skrivebordet). Men det så mye som er tatt ned derfra etter hvert. Nå henger det bare handlelapper der… nesten.
   En gang drømte jeg om å bli modell. Det var før jeg forstod at jeg aldri kom til å bli høyere en 1.63. Idag drømmer jeg egentlig om at jeg ikke en dag skal våkne å finne ut at det hele var en drøm…
   Men det henger et bilde fra Tanzania der. Dit skal vi. En gang… :)

 2. avatar Effjusikay says:

  Er det en ny farsott her inne? Å legge ut skrivebordet? 😀 Trodde det var sånn ordentlige skrivebord, det har jeg jo ikke… men på lappisen har jeg jo 😀

 3. avatar carpediem says:

  Eff; det er jeg som har spurt om skrivebord, så skal jeg si deg hvem du er.. 😉 Jeg er så nysgjerrig på hvordan dere har ordnet dere, skjønner du! Samtidig mener jeg at skrivebordet ditt er et ekko av din personlighet, så fram med det! 😆

  Cecilia; Elsker den lille blå boksen din til venstre! 😆 Den må være kjekk å ha??
  Mac-elsker som du er, vil du også ha det ryddig.. tilsynelatende! 😉 Den lille boksen tilsier at det samles alt sammen i samme boks, hvis du ikke har system i boksen, da? 😯
  Det at du har valgt et så sobert utseende tilsier at du er en dame med stil! 😉

  Det er deg, det!

 4. avatar Cecilia says:

  @ carpediem: Nei, nei, nei! Jeg er da ingen Mac-elsker! Jeg har bare sans for stil og design :)
  Jeg har Windows også. Det finnes en utmerket windowsmaskin her, og Windows 7 begynner jo så smått å ligne på Mac OSX, så om noen versjoner blir det sikkert like elegant.
  Den lille boksen er smart, og den er fullstendig uorganisert. Der legger jeg alt jeg ikke vet om jeg egentlig vil ha og den er default for downloads. Jeg ville følt meg fortapt uten den.
  Stil?
  “Don`t panic”, er stjålet fra “The Illustrated Hitch Hiker`s Guide to the Glaxy” – Weidenfeldt & Nicolson , London 1994. Etter at jeg fikk mobiltelefon har det alltid vært velkomstmeldingen min, og er det fortsatt.

  Jo… det er meg… i et valnøttskall… seilende rolig nedover en elv. Kanskje den heter Niagra River? :)

  • avatar carpediem says:

   smart boks, det visste jeg vel! :)

   “Don’t panic”.. jeg liker den, det er en viktig påminner!
   Javisst har du stil, titt i speilet neste gang du går forbi! 😉

   God natt, og ha en fin ny uke.. snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *